ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 13, 2011 2:54 pm

bab poket ni aku mmg tak penah amk pusing....

tebal ke nipis ke poket,tetap ringan la buah tgn nye...

kang soping sakan susah nk superman! huhuhu!

maklum la...beg tank dah naik 3tingkat!

sit blkang pndag mcm benggali karpet!

jd aku senyap je...kdg2 tak cukup pn aku diam je...

tp Alhmdlh stakat ni smua cukup & serba sderhana je....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by AtanFZi on Mon Jun 13, 2011 6:31 pm

randygpz old sbk wrote:bab poket ni aku mmg tak penah amk pusing....

tebal ke nipis ke poket,tetap ringan la buah tgn nye...

kang soping sakan susah nk superman! huhuhu!

maklum la...beg tank dah naik 3tingkat!

sit blkang pndag mcm benggali karpet!

jd aku senyap je...kdg2 tak cukup pn aku diam je...

tp Alhmdlh stakat ni smua cukup & serba sderhana je....huhuhu! Very Happy
perkataan tu,menbuatkan aku terus teringatkan seseorang hahahaha.....(*b*t)

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by randygpz old sbk on Thu Jun 16, 2011 8:44 am

seseorang?

ape lg klue nyer? huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jagindas on Thu Jun 16, 2011 2:05 pm

faizul_fzr wrote:nsr dah siap???? boleh joint x ni? wakil tunggal honda la kiranya kalau ko joint. kalau x, rekod buruk la nama honda. huhuhu..


kuale kangsar aku tak dapat nak pergi
ada kes emergency

so konpom
rekod buruk setakat ini dipegang oleh honda
Cool

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Thu Jun 16, 2011 6:10 pm

jagindas wrote:
faizul_fzr wrote:nsr dah siap???? boleh joint x ni? wakil tunggal honda la kiranya kalau ko joint. kalau x, rekod buruk la nama honda. huhuhu..


kuale kangsar aku tak dapat nak pergi
ada kes emergency

so konpom
rekod buruk setakat ini dipegang oleh honda
Cool

hahaha.. seperti biasa. honda mendominasi rekod tak pernah menyertai Endurance Ride. tetapi gah di arena Motogp. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Mon Jun 20, 2011 11:23 am

tinggal lebih kurang 10 hari lagi untuk Jelajah 1 Malaysia.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Fri Jun 24, 2011 10:01 am



LOGO UTAMA

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Fri Jun 24, 2011 10:05 am



T-Shirt Rasmi. Long Sleeve.

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jagindas on Wed Jun 29, 2011 5:55 am

lawo baju

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by Admin on Thu Jun 30, 2011 5:03 pm

jagindas wrote:lawo baju

baju ada lebih saiz XL 2 helai. kalau nak, bank in kat aku RM35.. mahal sebab buat 20 helai je. untuk Old Sbk, lebih murah sebab buat 50 helai. pikir2 kan lah. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Admin
Admin


View user profile http://oldsuperbikeowner.forumotion.net

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Fri Jul 01, 2011 4:06 am

dijemput semua rakan Old SBK yang berkelapangan supaya hadir ke majlis meraikan kejayaan endurance ride 54 hours di RNR Sungai Buloh pada

tarikh : 3 Julai 2011.
masa : 9pm.

sila sms untuk update lokasi kami berada..

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jagindas on Fri Jul 01, 2011 8:01 am

Admin wrote:
jagindas wrote:lawo baju

baju ada lebih saiz XL 2 helai. kalau nak, bank in kat aku RM35.. mahal sebab buat 20 helai je. untuk Old Sbk, lebih murah sebab buat 50 helai. pikir2 kan lah. Very Happy Very Happy Very Happy

aku dah ambik tadi kat abg nan sehelai saiz XL...

MA katana nak 2 helai saiz XL dgn L
ada ke?..


jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jimf on Fri Jul 01, 2011 1:06 pm

pada semua yg ikut jelalah ni, den ucapkan moga dpt laksanakan dgn penuh jaya...
moga selamat pegi dan kembali..
harap perjalanan dimudahkan Allah...

ride safe bro...

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Fri Jul 01, 2011 1:56 pm

jimf wrote:pada semua yg ikut jelalah ni, den ucapkan moga dpt laksanakan dgn penuh jaya...
moga selamat pegi dan kembali..
harap perjalanan dimudahkan Allah...

ride safe bro...

InsyaAllah.. semoga dipermudahkan semua urusan..

Terima kasih bro.. lain kali boleh ikut dengan motor kecik pulak.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by novice_blok on Sat Jul 02, 2011 6:01 am

Kepada-kepada sahabat sekalian yg sedang berjuang...........semoga selamat pergi dan selamat pulang...


novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jagindas on Sat Jul 02, 2011 3:42 pm

semalam dapat sms
jam 11 lebih dah sampai pagoh
kul 12 thari tadi kat kemaman tengah mkn t'hari
ahad ni jom rnr sg buloh

semalam aku sempat konvoi sampai rnr seremban je dari petronas salak tinggi

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by zulvoyager on Sat Jul 02, 2011 8:23 pm

achoi kalau x da aral aku nak turun rnr sg buloh tu....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by novice_blok on Sun Jul 03, 2011 2:21 am

acoi.....sape lg bakal turun malam ni kt rnr sg buloh?
ap xtvt?
mlm ni naik sbk or nek moto 150-250cc?

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jagindas on Sun Jul 03, 2011 4:43 am

mai la abg zul
saya mmg kena sambut derang kat sana
sebab semalam saya dah join flag off
sticker pun dah tampal kat tank
baju pun dah pakai
cuma konvoi je tak follow sampai abis

mlm ni naik apa pun boleh
aku naik sampan je kot hehehe

aku dgn MA katana akan sambut rombongan ni
kat rnr jam 9 mlm di RNR sungai buloh
aku di fahamkan ada parti makan sate
huhu


jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by jagindas on Sun Jul 03, 2011 5:39 am

http://youtu.be/a4P-_SVP9Ok






jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by faizul_11 on Sun Jul 03, 2011 8:35 pm

dah berjaya. impian jadi kenyataan... huhuhu..

_________________

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by AtanFZi on Mon Jul 04, 2011 2:53 pm

faizul_fzr wrote:dah berjaya. impian jadi kenyataan... huhuhu..
alhamdulillah....misi berjaya.

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by zr11 on Mon Jul 04, 2011 4:09 pm

tahniah para sahabat....

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by zulvoyager on Mon Jul 04, 2011 7:54 pm

tahniah semua selamat pergi balik..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: ENDURANCE RIDE 2011 : JELAJAH 1 MALAYSIA SEMPENA HARI KEBANGSAAN KE 54

Post by Sponsored content Today at 1:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum