GPZ600r - motor Di Raja

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

GPZ600r - motor Di Raja

Post by zr11 on Sun May 15, 2011 6:08 pm

salam sahabat2...
setelah berpurnama lamanya aku juai gpz1000rx...skrang ni dah kepingin nak ber oldsuperbike smula...cadang nak cr model ni...ringan skit...
agak2 kengkawan...brapa harga pasaran model gpz600r ni skrang???
sesetengah sparepart dia aku dengaq bleh pkai zzr600 punya...btoi ka??
klau ada kenal sesapa nak juai gpz600r..kabor ler ke aku...klau gpz900r..lg la dialukan... Laughing




cun woo...

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Mon May 16, 2011 1:21 pm

salam....
gpz1000rx dah jual ke? adussss...
kalu idak leh gak kita tukar suka sama suka..... Razz

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zr11 on Mon May 16, 2011 3:06 pm

jimf wrote:salam....
gpz1000rx dah jual ke? adussss...
kalu idak leh gak kita tukar suka sama suka..... Razz

aku menyesal xabih lg ni pasai terpaksa juai 1000rx tu...hg punya 600r nak juai ka??? Laughing

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jagindas on Mon May 16, 2011 3:52 pm

gpz600r rm170000.00

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Wed May 18, 2011 7:53 am

zr11 wrote:
jimf wrote:salam....
gpz1000rx dah jual ke? adussss...
kalu idak leh gak kita tukar suka sama suka..... Razz

aku menyesal xabih lg ni pasai terpaksa juai 1000rx tu...hg punya 600r nak juai ka??? Laughing

heheh...jual tak mau... tukar kalu leh pikir... Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by randygpz old sbk on Wed May 18, 2011 9:03 am

hmmm....utk makluman zr11...
jimf tu dah ade sbijik GPz600R bselimut dgn GPz500s & ZzR250 kat umah nye...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zulvoyager on Wed May 18, 2011 12:24 pm

wooo sampai 3 bijik objek rare ada kat umah hebat2 fanatik kawa tu ....

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Wed May 18, 2011 12:43 pm

randygpz old sbk wrote:hmmm....utk makluman zr11...
jimf tu dah ade sbijik GPz600R bselimut dgn GPz500s & ZzR250 kat umah nye...huhuhu! Very Happy

hahaha...manaaaaa adaaaa....
250 dah letgo dah... Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zulvoyager on Wed May 18, 2011 12:47 pm

kira ada lagi la tu itu hari masa pegi kuala kangsar ada sorang bro tu naik gpz600r katanya nak jual.....dia dok area kapar rasanya

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Wed May 18, 2011 1:07 pm

zulvoyager wrote:kira ada lagi la tu itu hari masa pegi kuala kangsar ada sorang bro tu naik gpz600r katanya nak jual.....dia dok area kapar rasanya

alhamdulillah...gpz tu dah pindah ke umah den... Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jagindas on Wed May 18, 2011 2:06 pm

la jimf yg beli rupanya
tahniah jimf
antara oldsuperbike termahal
kat malaysia tu
rm170,000.00

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by katanaf4775 on Wed May 18, 2011 4:11 pm

huhuhu MAHAINYER.... Sad

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jagindas on Wed May 18, 2011 5:26 pm

ulu yam

http://youtu.be/HXzSXhENGUQ

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by randygpz old sbk on Wed May 18, 2011 5:59 pm

jagindas wrote:la jimf yg beli rupanya
tahniah jimf
antara oldsuperbike termahal
kat malaysia tu
rm170,000.00


jimf tukar mto dgn umah teres tu....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Thu May 19, 2011 6:57 am

jagindas wrote:la jimf yg beli rupanya
tahniah jimf
antara oldsuperbike termahal
kat malaysia tu
rm170,000.00

mmg mahal...
sib baik aku layak lagi masuk program rumah pertama remaja..
leh ambik loan umah bayo moto... Razz

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by randygpz old sbk on Thu May 19, 2011 8:30 am

huhuhu! jd la rumah ku...moto ku... Very Happy

hmm...dlm jugra bikers ade sbijik GPz600R,owner org meru bli kat chear klang...

tp skng dia dah pakai versys,ntah apo la kabo GPz600R tu skng?

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zr11 on Thu May 19, 2011 6:46 pm

dasat jugak harga moto2 retro ni skrang...
apa crita la 1000rx janda aku tu...nak kena try call owner baru tu kot2 nak tukaq baru..bleh aku ambik blk moto tu...

kat hutan melintang ni pun ada jugak sebijik gpz600r...aku dok pukau owner suruh juai kat aku 10k...xdpt lg...moto tu enjin mmg kompem tiptop..pasai member aku tukang overhaul...byk brg yg tukaq...

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by randygpz old sbk on Fri May 20, 2011 2:58 am

ms gi kuale bln lps ade le jumpe dgn ZX10...

tp skng nk jumpa GPzRX ni mmg susah sgt la....
blm penah pn dlm ride OLD SBK Owners objek2 spt GPz1000RX,GPz750F/Turbo,GPx750R,GPz305,GPz250ex-A join same ride...

klu tjumpe pn kat jln,kat umah org atau tsadai kat mane2 woksop merintih mtk dselamat kan spaya blh bjuang smula....

hrp kt PD ujung bln ni,ade la keturunan GPz & GPx dr serata tanah air jumpa & bhimpon...huhuhu!
Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zulvoyager on Sun May 22, 2011 4:11 pm

pd mari kita beramai2 berkampong kat sana kalau boleh geng old yang turun lebih ramai dari pegi kuale itu hari...... pd x la jauh sangat..... lol!

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by MrProfessor on Sun May 22, 2011 5:39 pm

Moto kat spital .. mcm mana nk turun beramai2 ni ..... Sad

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by randygpz old sbk on Sun May 22, 2011 6:45 pm

MrProfessor wrote:Moto kat spital .. mcm mana nk turun beramai2 ni ..... Sad


tumpang zul voyager la...

mto dia luas...lapang...
sit mcm sofa....huhuhu!

aku bwk adik aku la,klu tak blh tumpang dgn aku.... Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Mon May 23, 2011 7:54 am

zr11 wrote:
kat hutan melintang ni pun ada jugak sebijik gpz600r...aku dok pukau owner suruh juai kat aku 10k...xdpt lg...moto tu enjin mmg kompem tiptop..pasai member aku tukang overhaul...byk brg yg tukaq...

pukauuuu bang jgn tak pukau...
hari2 hanto doyan musang king... kasi dia mabuk, pehtu hulur geran 10k tu minta kunci dgn geran... Razz

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zr11 on Wed Jun 22, 2011 4:05 am


cheers cheers cheers
udah berjaya memukau...

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by jimf on Wed Jun 22, 2011 7:45 am

perggghhh tahniah laaaa zr11...
kuat tul ilmi pukau ko... pakai jampi siyem kot.. Very Happy

nti kalu den punyo dah siap leh laaa saing gi PD..(tahun depan.. Very Happy )

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by zr11 on Wed Jun 22, 2011 12:17 pm

Very Happy yg ni org ampang punya...
yg kat hutan melintang itu hari dia xmau juai plak...
nasib baik dpt yg ni...rezeki...
moto tgh bikin wiring...xsabor dah nak ride adik gpz1000rx ni...

Back to top Go down

Re: GPZ600r - motor Di Raja

Post by Sponsored content Today at 8:45 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum