salam otai!

View previous topic View next topic Go down

salam otai!

Post by zamgtr1000 on Wed Mar 30, 2011 3:52 am

salam bro sekalian,
"buah cempelak diluor pagor
amek galoh tolong jolokkan
saya oghang tua baru nak belajor
kalau salah tolong tunjukan....

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by MrProfessor on Wed Mar 30, 2011 5:10 pm

salam selamat datang ...brader zam.. kalo dah sampai tahap pakai concorus 1k tu rasanya x payoh di ajor doh boh...malu anok2 nk ajor..kene belajor pulok ngan brader zam,... welcome to OldSbk bang.. sama2 la kita belajar dari alif sampai ya... Laughing

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by jagindas on Wed Mar 30, 2011 5:24 pm

welcome...
dasat tu concours
upload la gambo skit bang

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by randygpz old sbk on Wed Mar 30, 2011 6:06 pm

salam OLD SBK...

fuH!!! hebat mto bro zam ni....huhuhu!
Very Happy

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by randygpz old sbk on Wed Mar 30, 2011 6:13 pm

lupo plak nk tnye...

hmmm...kat mane bro zam jumpa "umah" OLD SBK ni....

kwn2 bg tau ke....
dpt ilham dr mimpi ke.... Very Happy

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by zamgtr1000 on Thu Mar 31, 2011 3:04 am

kan ker awok yang rekomen...tq bro....aku ni join gak kat MBC, sekarang duduk melaka. Dulu memang aktif sesangat tapi semenjak dua menjak ni slow sikit banyak komitmen.

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by zulvoyager on Thu Mar 31, 2011 4:01 am

wa kaler merah yang iklan kat mudah itu hari ker Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by zamgtr1000 on Thu Mar 31, 2011 6:07 am

zulvoyager wrote:wa kaler merah yang iklan kat mudah itu hari ker Very Happy

bukan bro yang tu tahun 2003 rega dia 40+++k kot yang ni aku beli dari bro azizi, model tahun 1991.

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by randygpz old sbk on Thu Mar 31, 2011 4:17 pm

zamgtr1000 wrote:kan ker awok yang rekomen...tq bro....aku ni join gak kat MBC, sekarang duduk melaka. Dulu memang aktif sesangat tapi semenjak dua menjak ni slow sikit banyak komitmen.



Oooo...kt mbc pkai namo lain da...huhuhu!

bro azizi pon dah lame tak jenguk umah OLD SBK ni...... Very Happy

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by amy on Mon Apr 18, 2011 2:43 pm

Selamat...selamat... selamat berforum..

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam otai!

Post by Sponsored content Today at 5:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum