jemputan kenduri

View previous topic View next topic Go down

jemputan kenduri

Post by zulvoyager on Sun Jan 23, 2011 6:12 pm

salam buat semua gang kat sini oldbike mopedbike cupbike saya dengan berbesar hati menjemput semua sahabat2 ke majlis perkahwinan adik perempuan saya pada hari sabtu bersamaan 5/2/2011 dialamat ps 286 kampung baru telok gong 42000 pelabohan klang selangor semoga kehadiran sahabat2 sekalian memeriahkan lagi majlis tersebut....kalau sesat jalan call 0173934065 zulvoyager Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by shahrul on Mon Jan 24, 2011 5:41 am

jom gi ramai2...huhuhu

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by randygpz old sbk on Mon Jan 24, 2011 7:40 am

5/2/11 blh je...

9/2/11 aku gi pilipina...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by shukri on Mon Jan 24, 2011 7:42 am

i'allah bang...saya sampe...tgk mcm mana...dh lama gak tak running enjin nie..huhu

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by zulvoyager on Tue Jan 25, 2011 10:09 pm

mari la ramai2 kasi gempak sikit kat telok gong ni Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by randygpz old sbk on Wed Jan 26, 2011 6:14 am

dah wat perutusan jemputan kat bpk ke blm scara rasmi?

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by zulvoyager on Sat Jan 29, 2011 8:54 pm

udah mesej je la kad tak sempat nk hantar sekarang ni sebok la sikit keja tempat baru.. Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by zulvoyager on Sun Feb 06, 2011 9:18 pm

ha2 terima kasih la pada yang datang itu hari nan dgn gpz1100nya randy dgn gpz550,izull dgn sym ban man dgn katananya,ijal dengan krissnya he3 jangan marah aaaa,bro cb4 lupe lak name.izan ngan gpz550,tonseng dgn gpx750nya,bro x7.bro vf5 ade gak wakil dari old bike yang datang Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by AtanFZi on Mon Feb 07, 2011 8:31 am

sorry bro zul xdpt dtg hari tu....blk kampung huhuhu.

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by randygpz old sbk on Mon Feb 07, 2011 11:13 am

meriah...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by husin gsx-s on Tue Feb 08, 2011 7:29 am

sorry bro zul. mmg nak pegi. tapi sekali salah hari dah. dah ready nak pegi hri ahad skali randy kasi tau majlis hri sabtu.. huhuhu..

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by jagindas on Tue Feb 08, 2011 7:51 am

samalah kita
silap hari la pulak
hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by zulvoyager on Wed Feb 09, 2011 8:54 pm

tak pa lain kali boleh mari sini tunggu la aku terima menantu pulak ha2 Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan kenduri

Post by Sponsored content Today at 5:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum