Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

View previous topic View next topic Go down

Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by boon on Tue Jan 04, 2011 8:25 am

salam semua....
sebuah motosikal jenama suzuki gsx hendak dijual....
harge bukak Rm18k...
motosikal ad di gombak.....
owner Aminudin:013-6707129
pada yang berminat call owner terus..
saye tukang postkan saje...



Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by ben1518 on Wed Mar 16, 2011 11:36 am

salam sejahtera...
saya nak tanya...
harga yang terttulis tu boleh nego lagi x
What a Face

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by jagindas on Tue Mar 22, 2011 7:46 am

model rare ni

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by ex5s on Sun Apr 03, 2011 7:12 pm

motor lawa..happy selling

ex5s

Age : 44
Location : ipoh, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by zr11 on Mon May 09, 2011 6:27 am

aik...mcm ada kat bengkel hutan melintang aja yg ni...

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by randygpz old sbk on Mon May 09, 2011 10:07 am

dlu aku penah pakai objek mcm ni,mmg paling power la dlm klas 400cc...

tp skng kat mane la dia,sape la owner br nye?

kaler corona xtra....huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by cluvix on Wed May 18, 2011 11:33 am

salam saudara..ade kawan srumah minta tlg tanyakan..
ada lg ke moto nie..
bpe mas kawin yg ble dbawa berbincang?
Smile

*kwn dok pening kne pindah tmpat kje..klu naik kete,beratus2 la jwbnye duit tol-minyak sbulan*

cluvix

Age : 30
Location : Sg Petani - Shah Alam - Jengka

View user profile http://www.facebook.com/cluvix

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by randygpz old sbk on Wed May 18, 2011 6:19 pm

hmmm....kol je owner nye tu....huhuhu! Very Happy

tp elok tnye kwn serumah tu dlu 4 soalan ni...
#mto ape jenis atau spesis ape yg dia nk atau minat?
#kos penyelengaraan?
#kos bahan api?
#bajet bli bpe $K?


klu jwpn nye...YA...YESS...
tak kisah...ape mto pn blh bli la...
tp klu nk jimat tol je...
kne pkir plak kos yg lain,mcm myk...tyr...dll...
senang ckp dlm bahasa susah paham "kos operasi"...
cth alikopter nuri tu kos operasi nye 1jam = $1k...
jd kne pikir btol2 dan timbal blk smua pkara...


hmmm...aku & kwn OLD SBK ni pn tinggi gak kos operasi nye...
maklum la umur2 mcm nuri...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by jagindas on Thu May 19, 2011 1:19 pm

tu yg asyik rajin terhempas je tu hehehe

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by cluvix on Sun May 22, 2011 8:04 am

hehe..btul gak tue Smile
nnt sy ckap kat dia..tp setau sy dia nie memang minat retro..
kete pun Mini cooper Mark 1..
ape2 pun bakal diberitahu kelak..thnks bro


cluvix

Age : 30
Location : Sg Petani - Shah Alam - Jengka

View user profile http://www.facebook.com/cluvix

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by zulvoyager on Sun May 22, 2011 4:25 pm

bro zr11 dok kat mane ya hari sabtu kelmarin 21hb saya lalu kat hutan melintang ada singah kat bengkel yang ada moto tu. saje singgah nak kenal dgn pomen tu peramah gak orangnya kalau x silap rahim namanya motor wayering problem kes berat katanya hahaha Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by zr11 on Tue May 24, 2011 6:21 am

zulvoyager wrote:bro zr11 dok kat mane ya hari sabtu kelmarin 21hb saya lalu kat hutan melintang ada singah kat bengkel yang ada moto tu. saje singgah nak kenal dgn pomen tu peramah gak orangnya kalau x silap rahim namanya motor wayering problem kes berat katanya hahaha Very Happy Very Happy

ya itu la kedainya...gpz1000rx aku dlu dia la restore...mmg mantap...
dlm kedai tu ada sebijik fzr1000 nak juai...wayering problem jugak...

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by zulvoyager on Tue May 24, 2011 5:34 pm

Tang jual tu dia x cerita la pulak cuma katanya nak repair parts susah dapat....tapi old gang sedia membantu kata saya pada dia mengakhiri perbualan pada petang tu hehehe....... lol! lol!

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Suzuki GSXr400rr untuk dijual!!!!

Post by Sponsored content Today at 5:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum