KAWASAKI GPZ1100

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by fazli_zx11 on Fri Jan 06, 2012 10:00 am

nan_gpz11 wrote:Salam sejahtera..

diumumkan penyertaan GPZ1100 dalam forum ini, selamat berforum semua.. Very Happy Very Happy cheers

Cikgu kelas riding aku dgn gpz11 dia....hehehe...kalau aku x ikut dia comfirm berkampung kene tggal....

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by novice_blok on Fri May 18, 2012 9:59 am

x taw nk letak kat mane....so ak letak la kt sini.....tjumpa moto rare ni dkt bukit damansara....mmg terbaik.....






tp pelik skit sbb No plate die WRE xxxx.....no plate baru

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by MrProfessor on Fri May 18, 2012 10:07 am

Kat Tmpt keje saya ade student je pakai .. adoi .. meleleh... belum abis belajar papa dah belikan ZRX1.2.. sok dia dah Grad mungkin pakai Panigale kot ..

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by akumatmoto on Fri May 18, 2012 10:35 am

untong la blom abih skolah dah pake moto besor... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Fri May 18, 2012 10:40 am

akumatmoto wrote:untong la blom abih skolah dah pake moto besor... afro

kira beruntung la camtu.. aku dulu pun, orang tua belikan TZM je.. ok la dari xde.. dah keje beli la sendiri kalau mau upgrade..

_________________

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by akumatmoto on Fri May 18, 2012 11:56 am

Untong jugak la tuu.....huhuhu...... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by novice_blok on Fri May 18, 2012 1:16 pm

time blaja dulu....ak dulu restore RG sport pak cik ak yg die x nak dah....tuka sport rim....tuka kaver seat......tuka kaver set...then tiba2 dia nk balik plk moto tu...hahahaha......tu la kisah ak pkai moto....ak ckp kat pak cik ak...klu nk balik moto tu...meh rm 2k.....die bg rm1k je.....ak buat d/p fz...then tuka2 sampai la skang ni ha..huhuhuhu

novice_blok

Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by akumatmoto on Sun May 20, 2012 8:13 am

untong jugak la dpt RM...masih untong lagi tu..huhuhu... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by MrProfessor on Mon May 21, 2012 4:15 am

faizul_11 wrote:

kira beruntung la camtu.. aku dulu pun, orang tua belikan TZM je.. ok la dari xde.. dah keje beli la sendiri kalau mau upgrade..

Masih untung tu .. papa BELIKAN TZm .. aku sekolah dulu ambik upah basuh pinggan kumpul duit beli moto yamaha 80 ET tersadai.. obohol sendiri..itu le moto pertama aku.. JBF 3987 ..bila aku dh keje abah aku jual moto tu kat orang yang memerlukan dengan harga SERENDAH RM150 sahaja .. (Basikal BMX jagindas lagi mahal) .. Tapi Alhamdulillah sampai hari ni aku masih boleh tengok moto tu.. owner tu pakai sampai sekarang untuk mencari rezeki.

Aik ...?? lari topik....


Last edited by MrProfessor on Mon May 21, 2012 5:28 am; edited 1 time in total (Reason for editing : typo error)

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by MrProfessor on Mon May 21, 2012 5:27 am

novice_blok wrote:





tp pelik skit sbb No plate die WRE xxxx.....no plate baru

ZRX1200 ni moto zaman moden sebenarnya .. special come back dari model Old n legend.. rasanya kat topik Eddie Lawson Replica E.L.R mmg sesuai utk moto ni .. Walaupun moto ni lahir pada generasi moden tapi bentuk dia still meruntum jiwa... Kalau pakai Plet WWM sekalipun tp still Retro Look n Old Skool .. sumbat KerKer full system plak .. perghh ..... CRY....CRY...CRY...

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by tetikus on Mon May 21, 2012 6:05 am

ZRX-replica of a replica..huhuhuh

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by MrProfessor on Mon May 21, 2012 3:42 pm

ZRX1200- Replica of Replica
MH900e - Kira mcm mana plak? Replica of Replica gak kan?

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by jagindas on Tue May 22, 2012 3:06 pm

MrProfessor wrote:
faizul_11 wrote:

kira beruntung la camtu.. aku dulu pun, orang tua belikan TZM je.. ok la dari xde.. dah keje beli la sendiri kalau mau upgrade..

Masih untung tu .. papa BELIKAN TZm .. aku sekolah dulu ambik upah basuh pinggan kumpul duit beli moto yamaha 80 ET tersadai.. obohol sendiri..itu le moto pertama aku.. JBF 3987 ..bila aku dh keje abah aku jual moto tu kat orang yang memerlukan dengan harga SERENDAH RM150 sahaja .. (Basikal BMX jagindas lagi mahal) .. Tapi Alhamdulillah sampai hari ni aku masih boleh tengok moto tu.. owner tu pakai sampai sekarang untuk mencari rezeki.

Aik ...?? lari topik....


basikal BMX tu pun aku beli hasil dari jualan barang terpakai
namun untuk org tua aku belikan moto memang takdelah
Aik...??? pun sama jugak lari topik daa... huhu

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by akumatmoto on Thu May 24, 2012 8:34 am

macam macam....ini macam la yg kita mau...bior lari topik janji hati menguntum senyuman bile membace baris baris ayat tu...huhuhu... afro

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by nan_gpz11 on Mon Jan 07, 2013 1:48 pm

GPZ1100 A1 tidur nyenyak..,dlm di lema..dpt kah berjuang penuh musim 2013..,setelah berjuang hampir 12thn...menjadi tanda tanya...mungkin kah akan diganti dgn V4(R)..?haha2..tapi lebih baik berjuang berganti2..nanti jadi "kelab motosikal bungkus malaysia" lagi parah..huhu2.. Very Happy

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Fri Jan 11, 2013 6:03 am

nan_gpz11 wrote:GPZ1100 A1 tidur nyenyak..,dlm di lema..dpt kah berjuang penuh musim 2013..,setelah berjuang hampir 12thn...menjadi tanda tanya...mungkin kah akan diganti dgn V4(R)..?haha2..tapi lebih baik berjuang berganti2..nanti jadi "kelab motosikal bungkus malaysia" lagi parah..huhu2.. Very Happy

ini macam bungkus boleh ka??

_________________

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by wakaka on Fri Jan 11, 2013 6:20 am

momentai..... Laughing Laughing Laughing

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by nan_gpz11 on Fri Jan 11, 2013 9:42 am

Haaa..tu kena kencing manis la tuu... Shocked

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by wakaka on Fri Jan 11, 2013 2:03 pm

kencing manis masih di ubati....kencing tikus....perrhhhh...blh bwk maut Shocked Shocked

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Fri Jan 11, 2013 4:16 pm

kencing2 tu semua ada ubat jugak.. jangan kena santau sudah la.. awal2 tahun ni, ramai nak test ilmu.. hahaha..

_________________

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by nan_gpz11 on Sat Jan 12, 2013 3:31 am

Haha2..nasib baik..motosikal..kalo orang..dah 15thn dulu dah pupus satu-satu... Laughing

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Thu Aug 01, 2013 7:42 am

Satu lagi 'king GPZ' berkapasiti 1100 dikesan di Dengkil. kedatangannya diiringi paluan kompang di atas karpet merah.. syabas... Shocked Shocked Shocked 


_________________

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by nan_gpz11 on Fri Aug 02, 2013 4:32 am

GPZ1100..

nan_gpz11
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by naim600 on Sat Aug 03, 2013 1:40 am

nan..ni ke yg plat WAV tu ?

naim600

Location : kl/seremban,n9

View user profile

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by faizul_11 on Sat Aug 03, 2013 2:21 am

naim600 wrote:nan..ni ke yg plat WAV tu ?

ari tu nampak sekali imbas, mmg WAV.. nombor taak perasan pulak. nan kata dia nak tuakr nick nama nan_gpz11.. dah ramai yang ada GPZ1100 kat sini.. tapi yang nyatanya, yang nampak membelah h.way, cuma BFF tu je la..

_________________

Back to top Go down

Re: KAWASAKI GPZ1100

Post by Sponsored content Today at 7:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum