ZR 750 untuk di jual tahun 1992

View previous topic View next topic Go down

ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 8:43 am

http://www.mudah.my/Kawasaki+Zephyer+zr750-7060959.htm?last=1

Price: RM18 500 19 500 Reg. year: 1992

Very good condition
New battery
Very original

Call up to view
call Lim : 016-333 6767




jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by Khai on Mon Nov 22, 2010 11:36 am

ni aku rasa dah lama gak tapi lepas tu hilang sekejap kat mudah tu...

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 11:46 am

standard lagi motor ni
cuma tambah fairing sama bracket GIVI kat belakang
side mirror dah macam CBX750

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 2:56 pm

kpd kwn2 smua...
mari kite tlg cr pmilik br utk mto ni...
racun kaw2 sape je la...
pastu ajak dia join kite...huhuhu!

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 3:44 pm

kasi racun itu atan la
kan dekat dengan rumah kau randy hehehe Smile

tadi aku ke ampang terserempak dengan ZR750 kaler itam camni
kat depan de palma ampang point
nak tegur laju sangat lah pulak dia
aku pakai kriss je

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 3:54 pm

klu laju sgt...nape ko tak bentis je zephyr tu...huhuhu!

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 4:10 pm

mau berkecai keting aku huhu Razz

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by AtanFZi on Mon Nov 22, 2010 4:44 pm

jagindas wrote:kasi racun itu atan la
kan dekat dengan rumah kau randy hehehe Smile

tadi aku ke ampang terserempak dengan ZR750 kaler itam camni
kat depan de palma ampang point
nak tegur laju sangat lah pulak dia
aku pakai kriss je
patut la tersedak tadi masa minum air,ada org sebut nama aku rupanye.... Laughing

AtanFZi

Age : 36
Location : dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by jagindas on Mon Nov 22, 2010 5:02 pm

hahaha
saja je tan kasi bakar line hehehe Very Happy

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 22, 2010 6:14 pm

ape lg tan...smbor la sbijk! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by jagindas on Tue Nov 23, 2010 7:57 am

betul tu tan
marilah meriahkan geng bawah pokok manggis

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: ZR 750 untuk di jual tahun 1992

Post by Sponsored content Today at 2:10 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum