salam perkenalan

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan

Post by hafizpaijo on Sat Nov 13, 2010 6:18 am

alam sume...saya hafiz paijo, baru memilik zephyr 550 dari melaka, boleh tak bro sume tunjuk ajar tentang zephyr dan di mana nak dapatkan alat ganti zephyr 550 ni...

TQ

hafizpaijo

Age : 46
Location : melaka, malaysia

View user profile http://cikpit.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jagindas on Sun Nov 14, 2010 6:05 am

hafiz,
barang zephyr ni ada jual kat sunrock glenmarie (shah alam)
mai la toron sini (lembah klang))
ramai pemilik zephyr kat sini



http://oldsuperbikeowner.forumotion.net/kategori-400cc-f2/kawasaki-zephyr-t67-150.htm

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by hafizpaijo on Sun Nov 14, 2010 1:33 pm

TQ bro insyallah saya akan ke sana nanti...

hafizpaijo

Age : 46
Location : melaka, malaysia

View user profile http://cikpit.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jagindas on Sun Nov 14, 2010 6:57 pm

raya haji aku toron melaka
nak gak tengok ZR550 ko

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by hafizpaijo on Sun Nov 14, 2010 7:03 pm

raya hj aku raya d seremban...aku memang alu2 kan kalau ko nak tengok moto aku, boleh tunjuk ajar ckit. aku ingat moto aku tu timing chain dia x elok la sebab kalau start pagi bunyi dia menakutkan, krok..krak..krok...krak..hehe. apa pun nanti aku upload dalam album aku..

hafizpaijo

Age : 46
Location : melaka, malaysia

View user profile http://cikpit.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jagindas on Mon Nov 15, 2010 12:29 pm

samalah kita
start pepagi bunyo kruk krak kruk krak
pastu bila dah panas ok je

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 15, 2010 1:37 pm

hafizpaijo wrote:raya hj aku raya d seremban...aku memang alu2 kan kalau ko nak tengok moto aku, boleh tunjuk ajar ckit. aku ingat moto aku tu timing chain dia x elok la sebab kalau start pagi bunyi dia menakutkan, krok..krak..krok...krak..hehe. apa pun nanti aku upload dalam album aku..


ayat biasa drpd pmilik br 4 inline air/oil cooled engine....huhuhu! Very Happy

jwpn aku "biasa la tu..." huhuhu!

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jagindas on Mon Nov 15, 2010 1:40 pm

hehehe
aku selagi pikap sedap
enjin tak semput
takde leaking'
ok je pakai motor huhu

randy,
aku memang nak bikin oil seal tu
tapi sekarang ni musim ujan
lagipun raya aku balik kampung
lepas raya aku nak gi jumpa nan

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 15, 2010 3:34 pm

mtk maaf hafizpaijo...

sbenar nye,bilik ni utk sbk diskusi...
bilik introduce kat atas...

jd sblm kite meleret2...
sblm tuan mod tegur,lebih mulia kite lepak bilik ZephyR sendri...

blh ye...t'ksh byk2...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 6:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum