Kawasaki Zephyr 750

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Kawasaki Zephyr 750

Post by jagindas on Fri Nov 12, 2010 8:18 am

http://www.mudah.my/Kawasaki+Zypher+1100-7667482.htm











http://www.mudah.my/Kawasaki+Zypher+1100+Street+Bike-6877309.htm?last=1








owner yang sama rasanya ni
motor macam sama je

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Zephyr 750

Post by Khai on Sun Nov 14, 2010 5:11 pm

Bro Jagindas,
Adoi... Lawa btol moto merah tu... Segan nak bawak moto aku huhuhu

Hari tu ada nampak kat ebay, jual tank. Saje tengok utk buat spare... Tapi x ingat berapa depa jual. Mcm2 lg ada dlm ebay tu kekadang owner yg sama jual parts... Jadi kalau kita nak order byk brg, boleh jimat shipping Wink

Back to top Go down

Re: Kawasaki Zephyr 750

Post by jagindas on Sun Nov 14, 2010 6:59 pm

bagi aku link yang kat ebay tu
kalau kat uk aku ada member boleh antar shipping ke mari

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: Kawasaki Zephyr 750

Post by Sponsored content Today at 2:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum