GPZ 1000rx

View previous topic View next topic Go down

GPZ 1000rx

Post by cikgu man on Fri Aug 07, 2009 4:30 pm

Tahun : 1986
Sbb nak jual : Nak cari easyrider sbb umur dah tak sesuai bawa superbike.
Kondisi : Amat baik. ( Baru servis, tayar depan belakang baru tukar, rantai dan spoket baru). Jarang pakai.
Lokasi: Batu Gajah, Perak.
Motor geran Malaysia dan ins serta r/tax masih hidup.
Kelajuan max: Brp berani?
Harga : RM20,000 (boleh nego lagi).
lol!
Owner : Cikgu Man
Tel: 019 5736315

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by faizul_11 on Sun Aug 09, 2009 3:16 pm

cikgu man wrote:Tahun : 1986
Sbb nak jual : Nak cari easyrider sbb umur dah tak sesuai bawa superbike.
Kondisi : Amat baik. ( Baru servis, tayar depan belakang baru tukar, rantai dan spoket baru). Jarang pakai.
Lokasi: Batu Gajah, Perak.
Motor geran Malaysia dan ins serta r/tax masih hidup.
Kelajuan max: Brp berani?
Harga : RM20,000 (boleh nego lagi).
lol!
Owner : Cikgu Man
Tel: 019 5736315

Salam cikgu man..

motor cun jugak ni. kalau setakat nak beli easy rider, beli Jaguh pun dah ok. wat gi keje lagi best. minyak jimat. enjin tahan.

GPZ ni paaki je la. boleh join kitorang ride. owner old Superbike dalam ni ada yang umur dah 40++. relax je diorang.. Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by randygpz old sbk on Sun Aug 09, 2009 4:35 pm

huh! ni klu kaler merah/itam lg mggoda! huhuhu! habat...hebat...

jgn la jual cikgu...mto rare ni...dlm malaysia ni ade bpe bijik je msih bnyawa...huhuhu!

klu easy rider mlambak kt pasaran...kwn2 kitorg pn byk yg dh otai2 umur atas 40an...boss roda2 lps jual Ninja9 pn pakai ZX10 smpy skng...lebih kurg je dgn RX10 ni...huhuhu! Very Happy Very Happy Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by cikgu man on Tue Aug 11, 2009 5:45 pm

Sorile geng2 old sbk! Sebenarnya saya terpaksa jual sbb nak pakai duit sikit. Dulu dah pakai jaguh dah tapi cc kecik sngt tak sampai jiwa beb! What a Face

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by randygpz old sbk on Wed Aug 12, 2009 11:36 am

cikgu man wrote:Sorile geng2 old sbk! Sebenarnya saya terpaksa jual sbb nak pakai duit sikit. Dulu dah pakai jaguh dah tapi cc kecik sngt tak sampai jiwa beb! What a Face

Oooo...xpe la klu mcm tu... Crying or Very sad

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by cikgu man on Wed Aug 19, 2009 6:17 pm

Takde sapa2 yg berhajat ke ? Harga bole nego lagi, don,t worry! flower lol!

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by faizul_11 on Thu Aug 20, 2009 4:46 am

cikgu man wrote:Takde sapa2 yg berhajat ke ? Harga bole nego lagi, don,t worry! flower lol!

sabo dulu cikgu. Very Happy Very Happy Mungkin ada yang berhajat. Tapi tengah tanya kawan2 kot pasal maintenance ke. apa ke? biasa geng kitorang kalau dah beli, tak jual dah. pakai sampai putus 2. baru beli yang lain. Smile Smile Smile

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by randygpz old sbk on Thu Aug 20, 2009 3:41 pm

faizul_fzr wrote:
cikgu man wrote:Takde sapa2 yg berhajat ke ? Harga bole nego lagi, don,t worry! flower lol!

sabo dulu cikgu. Very Happy Very Happy Mungkin ada yang berhajat. Tapi tengah tanya kawan2 kot pasal maintenance ke. apa ke? biasa geng kitorang kalau dah beli, tak jual dah. pakai sampai putus 2. baru beli yang lain. Smile Smile Smile

huhuhu! ngeri.... Laughing

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by ZX7R on Tue Sep 29, 2009 6:22 am

BESAR MOTOR NI.LAU DEN BAWAK JD SUPERMAN LA Laughing

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by zulvoyager on Sun Nov 08, 2009 1:23 pm

itu moto dah jual ka Very Happy Very Happy Very Happy hahaha kasi bandit beli la ....boleh jalan2..

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by randygpz old sbk on Mon Nov 09, 2009 4:29 am

bandit mane main mto2 mcm tu...dia msti la pakai mto yg d syor kan oleh POMEN BMW!!! huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by jimf on Tue Nov 10, 2009 5:47 am

dah ada buyer ke belum ni?
hehe...tunggu tahun depan kalu ada masyuk nak jugak aku masuk meminang ni... Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by randygpz old sbk on Tue Nov 10, 2009 8:59 am

kt mudah ade zzr6 nk jual murah je 13k...huhuhu! skng tak blh dpt harga tu..ade duit nk gak aku pinang,pastu wat kaler mcm zx10 merah/putih(bkn zx10R...) mcm mto boss roda2! huhuhu! Very Happy

br la jd mcm kaler2 OLD SBK...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by faizul_11 on Wed Jan 27, 2010 4:54 pm

Dari SBM..
Tolong member jual motor retronya...

1)Buatan: KAWASAKI
2) Nama Model: GPZ 1000 RX
3) Warna: Hitam SEPERTI DLM GMBR
4) Tahun Pendaftaran: 1986
5) UbahSuai: Standard
6)Sebab Motor hendak dijual: Nak tukar selera plak
7) Lokasi: Teluk Intan
Cool Harga: RM 22000 nego

Keadaan motor mmg tip top....
Bleh test klau xcaya...
Susah dpt retro superbike condition camni...
Call Tuan Rahim 012-4499524






motor masih cun .Cikgu man punya apa citer? dah jual ke?

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by randygpz old sbk on Fri Jan 29, 2010 7:53 am

huh! $22k Laughing

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by wakaka on Sat Jul 10, 2010 6:18 am

pelumba mlm ni
huhuhuhu......dahsyat2 Shocked Shocked Shocked

wakaka

Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ 1000rx

Post by Sponsored content Today at 5:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum