Hello apa khabar?

View previous topic View next topic Go down

Hello apa khabar?

Post by KarahCokeng on Wed Aug 04, 2010 11:50 am

Salam untuk semua.
Saya baru sedar ada forum untuk old superbiker ( dan old owner sekali ) hari ini cara tak sengaja.
Nama sebenar Nik Azlan, tinggal di Kota Damansara, dan memiliki CBR Fireblade 900RR serta Kawa El 250.
Usia lebih 50an, dan sudah berpunya.
Di harap dapat saya berkenalan dengan sahabat2 yang sama hobi dan minat terhadap motor, supaya dapat sembang2 teh tarik pada waktu bebas.
TQ Very Happy

KarahCokeng

Location : Kota Damansara

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by zulvoyager on Wed Aug 04, 2010 7:58 pm

welkam bro usia x kisah yg penting minat kat moto..... Smile

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by KarahCokeng on Thu Aug 05, 2010 4:33 am

Thanks Bro, ada aktiviti apa sekarang sebelum ramadan menjelma? Very Happy

KarahCokeng

Location : Kota Damansara

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by faizul_11 on Thu Aug 05, 2010 8:58 am

KarahCokeng wrote:Salam untuk semua.
Saya baru sedar ada forum untuk old superbiker ( dan old owner sekali ) hari ini cara tak sengaja.
Nama sebenar Nik Azlan, tinggal di Kota Damansara, dan memiliki CBR Fireblade 900RR serta Kawa El 250.
Usia lebih 50an, dan sudah berpunya.
Di harap dapat saya berkenalan dengan sahabat2 yang sama hobi dan minat terhadap motor, supaya dapat sembang2 teh tarik pada waktu bebas.
TQ Very Happy

Salam Pak Cik Bro..

Fireblade kira motor power tu. kami semua motor burok2 je dan under power. xtvt sebelum pose ni, mmg xde. semua sibuk dgn persiapan menjelang puasa..Very Happy Very Happy Very Happy

Dok kat damansara mesti pernah nampak FJ1200 kaler biru dgn lampu bulat macam mentadak. owner nama Shah. badan gempal dan kurang hensem.. Twisted Evil Twisted Evil

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by KarahCokeng on Fri Aug 06, 2010 4:36 am

Salam Faizul,
Mungkin lepas raya dapat kita buat aktiviti atau saja sembang kot..
Rasa nya tak pernah terserempak dgn FZ 1200, kalau Kawa 1200 ada lah... itu Zulkawa nama dia...selalu sembang dekat Gulam Mee...

KarahCokeng

Location : Kota Damansara

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by shukri on Fri Aug 06, 2010 5:33 am

KarahCokeng wrote:Salam Faizul,
Mungkin lepas raya dapat kita buat aktiviti atau saja sembang kot..
Rasa nya tak pernah terserempak dgn FZ 1200, kalau Kawa 1200 ada lah... itu Zulkawa nama dia...selalu sembang dekat Gulam Mee...

salam..
gulam mee..smlm br lepak sana..sy bwk cbx jer..

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by KarahCokeng on Fri Aug 06, 2010 6:00 am

Hi Shuk,
U tinggal K Dsara jugak? Boleh kita selalu sembang kalau sesama warga K Dsara. I selalu bawak Kawa 250 jer bila berdekatan Very Happy

KarahCokeng

Location : Kota Damansara

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by manpanjang on Fri Aug 06, 2010 12:13 pm

KarahCokeng wrote:Thanks Bro, ada aktiviti apa sekarang sebelum ramadan menjelma? Very Happy

ada bro....ahad nie ada ride amal ke cameron...marilah...
kalu jadi sms 019-3864683 sbb nak bgtau pihak yg menganjurkannyer

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by KarahCokeng on Fri Aug 06, 2010 5:23 pm

cantik bro, no dah simpan, sabtu I gi JB, balik ahad, maybe 1pm ke atas, nanti sampai KL, I sms, no u dah simpan... Very Happy

KarahCokeng

Location : Kota Damansara

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by randygpz old sbk on Tue Aug 10, 2010 5:17 am

salam bro...slmat dtg ke alam OLD SBK...

kat sni smua kbanyakan nye muda2 je...tp mto je yg brumur..

tp pepatah ade ckp "umur hnye skadar angka"...huhuhu!

jd ape la sgt "angka" tu...huhuhu! btol tak?

Very Happy

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by KarahCokeng on Wed Aug 11, 2010 6:31 am

Very Happy Hi Randy, i sendiri pun rasa muda, bak kate mat salleh, " you are as young as you feel" kan.....i masuk forum ni pun tertarik sebab moto2 lama banyak kat sini, memang minat sejak di bangku sekolah lagi...

KarahCokeng

Location : Kota Damansara

View user profile

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by randygpz old sbk on Wed Aug 11, 2010 9:38 am

ye btol tu ana stuju la...huhuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: Hello apa khabar?

Post by Sponsored content Today at 11:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum