GPZ1000RX

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: GPZ1000RX

Post by jagindas on Thu Nov 25, 2010 7:42 am

bro azizi ada no phone tak?

jagindas

Age : 17
Location : Dengkil

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by azizi on Tue Nov 30, 2010 4:25 am

check your pb

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by randygpz old sbk on Wed Dec 01, 2010 11:31 am

azizi wrote:sorry le lama tak reply, tuntutan kerja, saya berada di tambak paya melaka, still pakai motor gpz1000rx nak upload tak pandai la, my email aziziismail@gmail.com, kalau ada yang boleh tolong?


Alhmdlh....

klu tak keberatan blh letak no hp bro...

senang nk kontek...huhuuhu! Very Happy

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by zamgtr1000 on Wed Mar 30, 2011 4:19 am

salam,
baru nak join this group...kalau yang belum tahu saya nak bagi tahu...kalau ader masalah berkenaan enjin sudi-sudikan lah bertanya dengan bro azizi (Sifoo) banyak ilmu tu....setakat bukak, barai , pasang balik selamba jer...he is the man yang memberikan nafas baru kat gtr aku...tq

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by amy on Mon Apr 18, 2011 3:09 pm

Nak tanya pendapat, enjin gpz900 kalau nk masuk gpz1000 atau zx10 punye blok mounting ikat body mcm mana?

amy

Location : shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by azizi on Wed May 04, 2011 7:17 am

salam semua,
lately sangat sibuk dengan tuntutan kerja, nak bukak internet depan mata pun tak sempat, nak tolong jawab amy punya, kalau tak silap saya le gpz900 ni engine gpz1000 boleh masuk terus sebab dekat block ada tempat gantung, kalau nak masuk zx10 dan zzr 1100 susah sikit sebab block tak ada tempat gantung, kalau nak mod juga kena buat tambahan braket depan untuk gantung dibawah dan kat internet ada tunjuk ninja 900 pakai engine zx10 dan zzr1100C zxr 1100/1200 tapi dah lupa kat mana da

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by katanaf4775 on Thu May 05, 2011 12:05 pm

zr11 wrote:brapa bijik lg moto nih yg idup on da road dlm m'sia nih???aritu yg tau pun cikgu man punya dah juai kat geng kedah....nak tanya pendapat member&otai kat sini...

moto nih klau juai rm20k bleh laku ka???

berbaloi ka klau aku juai???


As'salam....... janganlah dijual motor tu..sayang..yang hilang tak akan berganti....huhuhu
kita seharusnya bangga dengan motor OLDSKOOL kita. afro

katanaf4775

Age : 43
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: GPZ1000RX

Post by Sponsored content Today at 11:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum