upgrading CG125r

View previous topic View next topic Go down

upgrading CG125r

Post by EsJA on Mon May 31, 2010 7:41 am

Very Happy salam kengkawan semua,saya nak tumpang tanya sikit jer.sapa ada complete set yamaha rxz-barangannya=fork depan,Tclamp atas bawah,disc,brake pump atas bawah,mud guard dan sport rim depan belakang? tujuan-saya nak convert cg saya dari brake biasa kepada disc brake bagi menambah baik sistem brake. sila beri cadangan jenama lain kalau lebih sesuai dan alat ganti yang mudah didapati dan murah.tq Very Happy

EsJA

Location : selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: upgrading CG125r

Post by shukri on Mon May 31, 2010 12:23 pm

wa la weh...cg plak..mau turun cameron ka or mau ikut indurence tahun depan??? Very Happy

shukri

Location : subang

View user profile

Back to top Go down

Re: upgrading CG125r

Post by randygpz old sbk on Mon Jun 07, 2010 10:13 am

kat indon ni byk onda cg...bsepah ja...huhuhu!

klu blh nk je aku selit sbijik megapro dlm beg glider...huhuhu!

Very Happy

Back to top Go down

Re: upgrading CG125r

Post by zulvoyager on Sun Jun 13, 2010 5:13 pm

upload la sikit gambor2 mat mat indon punya old bike huhuhu Very Happy Very Happy Very Happy

zulvoyager

Age : 45
Location : port klang

View user profile

Back to top Go down

Re: upgrading CG125r

Post by akumatmoto on Sun Jun 20, 2010 9:21 am

randygpz old sbk wrote:kat indon ni byk onda cg...bsepah ja...huhuhu!

klu blh nk je aku selit sbijik megapro dlm beg glider...huhuhu!
itu nombor plate BBL ada bikin ka.huhuhu...

Very Happy

akumatmoto

Location : klang-ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: upgrading CG125r

Post by Sponsored content Today at 7:01 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum